Slett data fra innlogging med Google eller Facebook
Når du logger inn med Google eller Facebook, får vi navnet ditt, e-postadressen din og ID-en til kontoen din hos tjenesten. Vi bruker dem bare til GardenPergola-kontoen din. Slik innlogging melder deg ikke på tilbud.
Fjern koblingen til Facebook
Åpne listen over apper og nettsteder i Facebook-innstillingene dine, velg GardenPergola og fjern den. Facebook gir oss automatisk beskjed, og vi sletter den lagrede Facebook-ID-en.
Fjern koblingen til Google
Åpne listen over tilkoblinger til tredjepartsapper i Google-kontoen din, velg GardenPergola og fjern tilgangen. Etter det logger ikke Google deg inn i butikken vår lenger. Hvis du også vil at vi skal slette den lagrede Google-ID-en, skriv til oss slik det er beskrevet nedenfor.
Slett hele GardenPergola-kontoen din
Send en e-post til info@gardenpergola.eu fra kontoens e-postadresse med emnet "Slett kontoen min". Vi sletter da kontoen din med navn, e-postadresse og lagrede design innen 30 dager. Bestillinger og fakturaer som loven krever at vi oppbevarer, beholder vi bare så lenge loven krever.
Les mer i personvernerklæringen vår.